BRIXTOL

PicMonkey CsollagebloggPicMonkey CollavfgePicMonkey Collagegh

I tisdags hade vi besök av Sebastian från  Brixtol, han berättade om märket och om de olika jackorna som finns i vår butik.
Kort fakta om märket:
  • Grundades 2011 i Stockholm av svenskarna Gustav och Emil.
  • Hos Brixtol möts traditionellt engelskt workwear, 60-talets modskultur och välskräddad kvalitet. Resultatet blir en kombination av klassisk siluett och modernt streetwear.
  • Märket präglas av ett progressivt tankesätt med vardagen i fokus. Funktionalitet och mode går hand i hand i kollektionerna som ses på hippa söderkids i Stockholm och andra europeiska storstäder. Detta är plagg för alla trendkänsliga fashionistor.
  • Tidlösa konturer för den självständige och sköna hipstern. Färgpaletten är jordnära när nattsvart möter khaki, vinröd och navy. Detta skapar lättkombinerade kollektioner som är enkla att bära med resten av garderoben.
  • Brixtols ytterplagg har blivit ett av deras signum med bomberjackor i såväl kort som lång modell, parkasmodeller, kappor och rockar. Vi bär gärna vårt val till säsongens denim och någon av märkets stickade beanies med logotypen framtill. En look som känns helt rätt med en ryggsäck eller en axelremsväska modell mindre.
Välkomna in och hitta din favorit!